Ny pasient hos Tannlege Geir Lillejord

Vi tilbyr moderne tannbehandling. Utviklingen innen tannlegefaget skjer raskt både når det gjelder utstyr og metoder. I tillegg kommer myndighetene med stadig nye krav som må etterkommes. Vi har valgt å bruke store ressurser på innkjøp av det mest moderne av utstyr og maskiner. Dette fordi vi mener at det er en sammenheng mellom skikkelig verktøy og det vi kan utføre.

I tillegg til dette innebærer moderne tannbehandling at pasientens ønsker og behov settes i sentrum. Hos oss skal ingen føle seg presset til å få utført en type behandling dersom flere alternativer er aktuelle.

Vi satser på topp kvalitet i alle sammenhenger. Blant annet brukes lupebriller i stor utstrekning for å kunne arbeide nøyaktig nok og vi har gode garantier.

Bestill time som ny pasient

Du har muligheten til å bestille tid for tannundersøkelser på nettet.

Bestill time

Første besøk på klinikken

Første gang du kommer til oss bruker vi ekstra tid på å bli kjent med deg og tennene dine. Da kan du fortelle oss om dine ønsker og behov.  Så kan vi sammen legge en god plan for den videre behandlingen.

Mellom hver pasient steriliseres alle instrumenter som har vært i bruk i spesielle maskiner. Dette gjelder også de roterende «borremaskinene». I tillegg bruker vi engangsutstyr i stor utstrekning og er ytterst nøye med hygiene og renslighet ellers. Så hos oss kan du være temmelig trygg for ikke å bli smittet av andre pasienter.

La oss kontakte deg!

Er det på tide å gå til tannlegen? La oss ringe deg

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder